Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birinden armut almak

Rüyada ölü birinden armut almak

Rüyada ölü birinden armut almak projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, yorulacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, aksiliklerin aşılacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada ölü birinden armut almak gördüyseniz:

  • Resmi makamlarla olan işlerinizi veya varsa mahkeme işlerini halledin.

Rüyada ölüye armut vermek kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüden armut almak iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada ölü birinden armut almak psikolojik olarak toparlanacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada armut ağacı görmek yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, elinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada armut yiyen birini görmek söylediklerinin çıkacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada armut ve ayva görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına delalet eder.

Rüyada kuru armut görmek maddi açıdan dibe vurulacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı armut görmek uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, arif kimselerden sayılacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments