Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada armut turşusu görmek

Rüyada armut turşusu görmek

Rüyada armut turşusu görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, rızkın gittikçe azalacağına, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına delalet eder.

Rüyada armut turşusu gördüyseniz:

  • Çalışmadan rahat yaşama istekleri duymanız olasıdır.

Rüyada armut turşusu görmek sağlık sorunlarından kurtulacağına, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Rüyada kavun turşusu yemek hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına inanılır.

Rüyada turşu suyu görmek işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada domates turşusu görmek hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, düşmanından uzak olacağına delalettir.

Rüyada salatalık turşusu görmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasına turşu vermek gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada turşu dökmek kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada salatalık turşusu yediğini görmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments