Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine armut vermek

Rüyada birine armut vermek

Rüyada birine armut vermek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, önemli bir şahsiyet olacağına, sevilen ve sayılan biri olunacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada birine armut vermek gördüyseniz:

  • Bazı sözleri duymamazlığa gelmenizde fayda var.

Rüyada üzüm armut görmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, hayatının bir düzene kavuşacağına, bununla yüceleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayva armut görmek rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dalında armut görmek yürek yakan biri haline geleceğine, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Rüyada deveci armut görmek bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada armut ısırmak kendi işine kavuşacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurtlu armut görmek çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada manavdan armut almak iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına alamet eder.

Rüyada armut suyu görmek iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments