Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü yemeği yapmak

Rüyada ölü yemeği yapmak

Rüyada ölü yemeği yapmak işlerinin bu yüzden aksayacağına, sevdiği kişiden de ayrılacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, talihin yüze güleceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine inanılır.

Rüyada ölü yemeği yapmak gördüyseniz:

  • İşleri biraz oluruna bırakmaya ne dersiniz.

Rüyada ölü etinden yemek yapmak çalışmaların büyük getirileri olacağına, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına inanılır.

Rüyada ölüyle yemek yapmak girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına rivayet eder.

Rüyada ölü birine yemek yapmak kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine inanılır.

Rüyada ölüye yemek yapmak ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, çok büyük bir aşk yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ölü biriyle yemek yapmak dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine inanılır.

Rüyada ölülere yemek yapmak başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına alamet eder.

Rüyada ölü yemeği yapmak sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, gelirini ve rızkını kaybedeceğine, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine işarettir.

Rüyada ölüyle banyo yapmak tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, birçok işin birlikte yapılacağına, içinin kıpır kıpır olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments