Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarını taramak

Rüyada saçlarını taramak

Rüyada saçlarını taramak özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, başarılarının takdir edileceğine, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçlarını taramak gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin hastalığı ya da önemli bir derdi ile uğraşmanız da gerekebilir.

Rüyada sevgilinin saçını taramak sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, aile hayatının hayır getireceğine delalet eder.

Rüyada bir başkasının saçını taramak aile hayatlarını bozulacağına, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine delalettir.

Rüyada başkasının saçını taramak yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada kırık tarakla saç taramak üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine yorulur.

Rüyada başkasının saçlarını taradığını görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızının saçını taramak aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçlarını geriye taramak kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarakla saç taramak kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments