Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün mezarına gitmek

Rüyada ölünün mezarına gitmek

Rüyada ölünün mezarına gitmek eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına işaret eder.

Rüyada ölünün mezarına gitmek gördüyseniz:

  • Aşırı şekilde üzerine düşerek bezdirebilirsiniz.

Rüyada ölünün mezarına gitmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, mali olarak sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlığa gitmek dua okumak huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen birinin mezarına gitmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, öz güven kazanacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine inanılır.

Rüyada annenin mezarına gitmek rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, iyi halin geleceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine delalettir.

Rüyada mezarlığa ziyarete gitmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada babanın mezarına gitmek çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlık ziyaretine gitmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, haksızlıkların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıklara gitmek iyi ruh halinin bozulacağına, maddi kayıpların sona ereceğine, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments