Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın mezarına gitmek

Rüyada babanın mezarına gitmek

Rüyada babanın mezarına gitmek başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada babanın mezarına gitmek gördüyseniz:

  • İstemiyorsanız, istemediğinizi açıkça belirtmeniz gerekebilir.

Rüyada babanın mezarına gitmek çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş babanın mezardan çıktığını görmek büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada babasının mezarını açmak sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada anne babasının mezarını görmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, büyük sorunların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen babasının mezarını görmek bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına tabir olunur.

Rüyada babasının mezarında dua etmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne baba mezarı görmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, pek az kazanç getireceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş babayı mezarda görmek nahoş sözler işiteceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments