Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birinin mezarına gitmek

Rüyada ölen birinin mezarına gitmek

Rüyada ölen birinin mezarına gitmek kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, günahların da affolacağına, elindekileri kaybedeceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına inanılır.

Rüyada ölen birinin mezarına gitmek gördüyseniz:

  • Doğru alanda ilerlediğinizin hala farkına varmamış olamazsınız.

Rüyada mezarlığa gidip ağlamak elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada mezar gitmek üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine delalettir.

Rüyada mezara gitmek sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, yeni bir ilişkiye başlanacağına, dertlerin çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada gece mezara gitmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezar üstüne gitmek insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine inanılır.

Rüyada babanın mezarına gitmek gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlığa gidip dua etmek kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, mali olarak küçüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlığa gitmek istemek borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments