Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin mezarına gitmek

Rüyada annenin mezarına gitmek

Rüyada annenin mezarına gitmek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, üzüleceğine ve borçlanacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine işarettir.

Rüyada annenin mezarına gitmek gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız olaylara farklı açıdan bakmanız çevrenizdeki kişileri etkileyebilir.

Rüyada annenin mezarına gitmek helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, sevdiklerinin hep yanında olacağına rivayet eder.

Rüyada yakınının mezarına gitmek yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada birinin mezarına gitmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi mezarına gitmek ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada mezara gidip dua etmek onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada mezara gidip ağlamak sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, rakiplerin üzüleceğine delalettir.

Rüyada arkadaşınla mezarlığa gitmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin mezarına gitmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments