Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığa gitmek dua okumak

Rüyada mezarlığa gitmek dua okumak

Rüyada mezarlığa gitmek dua okumak evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına yorulur.

Rüyada mezarlığa gitmek dua okumak gördüyseniz:

  • Risk alınması durumunda belli sınırlamalar, engellenme veya tutukluluk hali benzeri gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada mezarlığa gitmek dua okumak uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına işaret eder.

Rüyada mezarlara dua okumak işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta dua okumak dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına tabir olunur.

Rüyada mezar üzerinde dua okumak gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada mezara dua okumak sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine delalettir.

Rüyada mezarlıktan geçip dua okumak başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıktan geçerken dua okumak kendisini çok daha iyi hissedeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlık dua okumak huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments