Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıklara gitmek

Rüyada mezarlıklara gitmek

Rüyada mezarlıklara gitmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına işaret eder.

Rüyada mezarlıklara gitmek gördüyseniz:

  • Artan istek veya ihtiyaçları olan kişilere zaman ayırmanız gerekebilir.

Rüyada gelinlikle mezarlığa gitmek onlar tarafından yüceltileceğine, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, birikiminin artacağına alamet eder.

Rüyada kendi mezarına gitmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, komşular tarafından kötülenileceğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıklara gitmek alanında marka bir isim olacağına, sorunların günden güne azalacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin mezarına gitmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezar üstüne gitmek kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlığa doğru gitmek memur ise terfi edeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, düşmanlarına da dost olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlığa gidip dua etmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada ölünün mezarına gitmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments