Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kokmuş et yemek

Rüyada kokmuş et yemek

Rüyada kokmuş et yemek mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, keyfinin kaçacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, kazancın katlanacağına, rakiplerini geride bırakacağına, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kokmuş et yemek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren başlıklarda olumlu gelişmelere açık süreçtesiniz.

Rüyada kokmuş et yemek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kokmuş tavuk eti görmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına işaret eder.

Rüyada kokmuş çiğ et görmek mutlu ve huzurlu biri olacağına, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kokmuş et görmek borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, mutluluk dolu haberler alınacağına işarettir.

Rüyada kokmuş balık yemek sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kokmuş yemek görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada ölü ve kokmuş balık görmek uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine delalet eder.

Rüyada kokmuş tavuk görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, bekârlığına da veda edeceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments