Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün kefenini açmak

Rüyada ölünün kefenini açmak

Rüyada ölünün kefenini açmak huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, iyi halin geleceğine, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, elinin dara düşmeyeceğine, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün kefenini açmak gördüyseniz:

  • Aşırı sorumluluk almaktan kaçınmalısınız.

Rüyada ölünün kefenini açmak kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada kefeni açmak çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birinin kefenini açmak eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına işaret eder.

Rüyada kefen açmak hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına delalettir.

Rüyada beyaz kefenli ölüler görmek zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine yorulur.

Rüyada ölüp kefen giymek uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada kefenli ölüler görmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü kefenlenmiş görmek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments