Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birini kefende görmek

Rüyada ölü birini kefende görmek

Rüyada ölü birini kefende görmek mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına yorulur.

Rüyada ölü birini kefende gördüyseniz:

  • Hayatınızda belli şeylerin nereye gittiğini sorgulayabilirsiniz.

Rüyada ölüyü kefenle görmek gam ve kasavetin de uçup gideceğine, zayıflayacağına, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada ölü kefeni görmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü kefenlendiğini görmek yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, aralarındaki problemlerin çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü birini kefende görmek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine işarettir.

Rüyada ölüyü kefenli görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada ölüyü kefene sarmak işveren koltuğunda oturacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüden kefen almak ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada beyaz kefenli ölüler görmek insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments