Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden kefen almak

Rüyada ölüden kefen almak

Rüyada ölüden kefen almak sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, onları rahat ettireceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, zorlukların baş göstereceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına alamet eder.

Rüyada ölüden kefen almak gördüyseniz:

  • Aksi halde, geri dönüşü zor adımlar atmış olabilirsiniz.

Rüyada ölüye kefen giydirmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, ahlakından vazgeçmeyeceğine yorulur.

Rüyada ölüyü kefende görmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada kefenli ölüler görmek yolunun açılacağına, ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ölüp kefen giymek şöhret ve itibar kazanacağına, karlı işlere gireceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine tabir olunur.

Rüyada ölüden kefen almak beklenmedik kapıların açılmasına, hayatının aksiliklerle geçeceğine, her hayalini de gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü kefene sarılı görmek işlerinizin bozulacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına tabir olunur.

Rüyada ölüyü kefenlerken görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada ölünün kefenlendiğini görmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments