Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün kafasını kesmek

Rüyada ölünün kafasını kesmek

Rüyada ölünün kafasını kesmek sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün kafasını kesmek gördüyseniz:

  • Aile çevrenizden yaşlı bir erkek size önemli bir teklif yapabilir ya da tavsiyede bulunabilir.

Rüyada ölünün kafasını kesmek yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü kafası kesmek toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine işarettir.

Rüyada çocuğun kafasını kesmek işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada adamın kafasını kesmek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun kafasını kesmek mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına delalet eder.

Rüyada kafayı kesmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin kafasını kesmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına işarettir.

Rüyada horozun kafasını kesmek büyük başarıla kazanacağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments