Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horozun kafasını kesmek

Rüyada horozun kafasını kesmek

Rüyada horozun kafasını kesmek bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, iyi hissedileceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına yorulur.

Rüyada horozun kafasını kesmek gördüyseniz:

  • Görevlerinizi yerine getirmediğinizi iddia eden ya da bazı ileri size yükleyen kişiler, duygusal anlamda baskı yaratanlar veya planlarda bazı değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada horozun kafasını kesmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, evlatlarından hayır bulacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kopmuş horoz kafası görmek yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada horozun kafasını koparmak sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada horoz kafası görmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada horoz kafası koparmak rızkının artacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, büyük tartışmaların sonlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafası kopmuş horoz görmek kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada horozu kesmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine yorulur.

Rüyada siyah horoz kesmek özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments