Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adamın kafasını kesmek

Rüyada adamın kafasını kesmek

Rüyada adamın kafasını kesmek daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, mutluluğunun daim olacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına rivayet eder.

Rüyada adamın kafasını kesmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda anlama zorluğu çekmeniz olasıdır.

Rüyada adamın kafasını kesmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına alamet eder.

Rüyada adamın kafasını koparmak hayır vereceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada adamın boğazını kesmek haksızlığa uğrayacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine yorulur.

Rüyada adamı kesmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir adamın boğazını kesmek kolaylıklarla karşılaşacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine işarettir.

Rüyada adamın başını kesmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına delalet eder.

Rüyada oğlunun kafasını kesmek toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına inanılır.

Rüyada eşek kafası kesmek bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments