Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun kafasını kesmek

Rüyada çocuğun kafasını kesmek

Rüyada çocuğun kafasını kesmek amaçlarına nail olacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, rızkının kesilmeyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına işarettir.

Rüyada çocuğun kafasını kesmek gördüyseniz:

  • Çevrede sizin dedikodunuzu yapan birileri var.

Rüyada çocuğun kafasını kesmek verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun kafasını kesmek evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada adam kafası kesmek buna rağmen kazanç getireceğine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada balığın kafasını kesmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, kötü ve zor günler geçireceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafa kesmek yanlış işlere girileceğine, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin kafasını kesmek kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına delalettir.

Rüyada baltayla kafa kesmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, kişisel kavgaların son bulacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına işarettir.

Rüyada ölü kafası kesmek ele geçen parada artış olacağına, kazancın yetmez olacağına, adının yayılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments