Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun kafasını kesmek

Rüyada çocuğunun kafasını kesmek

Rüyada çocuğunun kafasını kesmek borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, rahat bir hayat sağlayacağına, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, maddi gücünün katlanacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, bolluğun ve verimin de artacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun kafasını kesmek gördüyseniz:

  • Belki fazla duygusal ya da hassas olmanız mümkündür.

Rüyada çocuğunun kafasını kesmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, akıllı adımlar atacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğun kafasını kesmek geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, aile hayatlarını bozulacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine işarettir.

Rüyada bir kadının kafasını kesmek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada köpeğin kafasını kesmek kazancın yarı yarıya artacağına, işlerinin düşeceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine inanılır.

Rüyada babasının kafasını kesmek onları rahat ettireceğine, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine yorulur.

Rüyada kafa kesmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada balık kafası kesmek şansının geri döneceğine, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına inanılır.

Rüyada yılanın kafasını kesmek maddi anlamda zayıflayacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments