Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü kafası kesmek

Rüyada ölü kafası kesmek

Rüyada ölü kafası kesmek akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, canlanacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına, saygınlığının da artacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü kafası kesmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda önemli gelişmeler olabilir.

Rüyada ölü kafası kesmek epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, işlerinin günden güne bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün kafasını kesmek hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının kafasını kesmek gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine yorulur.

Rüyada babasının kafasını kesmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada kardeşinin kafasını kesmek kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, karşısına kötü kişilerin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada eşek kafası kesmek problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına alamet eder.

Rüyada adam kafası kesmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafa kesmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments