Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafayı kesmek

Rüyada kafayı kesmek

Rüyada kafayı kesmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada kafayı kesmek gördüyseniz:

  • İstediğiniz konularda başarılı olmak için daha katı kurallar koymalısınız.

Rüyada babasının kafasını kesmek yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine inanılır.

Rüyada insan kafası kesmek çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine, bolluk içinde yaşamaya işarettir.

Rüyada ölü kafası kesmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına delalettir.

Rüyada başkasının kafasını kesmek stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunun kafasını kesmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, bunun farkına varacağına, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına işaret eder.

Rüyada kedinin kafasını kesmek de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, yollarının açılacağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına tabir olunur.

Rüyada birinin kafasını kesmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına işarettir.

Rüyada bir kadının kafasını kesmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, yenileceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments