Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin kafasını kesmek

Rüyada sevgilinin kafasını kesmek

Rüyada sevgilinin kafasını kesmek rahatın ve konforun geleceğine, maddi olarak güç kazanacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, rahatlığa ereceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin kafasını kesmek gördüyseniz:

  • Belli işlerde ya da projelerde ilerlemek adına bazı konuları erteleyebilir veya görmezden gelmeyi seçebilirsiniz.

Rüyada sevgilinin kafasını kesmek aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada bıçakla kafa kesmek bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada düşmanının kafasını kesmek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada insan kafasını kesmek insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, sorunlar altında ezileceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine işarettir.

Rüyada atın kafasını kesmek keyifli olacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine delalet eder.

Rüyada insan kafa kesmek adının ülke dışında yayılacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine işarettir.

Rüyada insanın kafasını kesmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, çok büyük bir mutluluk duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin kafasını kesmek işlerin günden güne artacağına, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, çözüm yolları bulamayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments