Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün gömülmesini görmek

Rüyada ölünün gömülmesini görmek

Rüyada ölünün gömülmesini görmek yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, parasının ve malının eksilmeyeceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, kar sağlayacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün gömülmesini gördüyseniz:

  • Yaptıklarınıza farklı bir açıdan yaklaşmalısınız.

Rüyada ölüp mezara gömülmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine delalet eder.

Rüyada ölüp gömülmek ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine işarettir.

Rüyada ölünün gömülmediğini görmek yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ölü birinin gömüldüğünü görmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün gömülmesini görmek çok istediği bir şeye sahip olacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada ölüp gömülmemek bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Rüyada ölü gömüldüğünü görmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ölünün gömüldüğünü görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments