Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birinin gömüldüğünü görmek

Rüyada ölü birinin gömüldüğünü görmek

Rüyada ölü birinin gömüldüğünü görmek toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü birinin gömüldüğünü gördüyseniz:

  • Uyumlu ilişkiler geliştirebilirsiniz.

Rüyada ölüp mezara gömülmek kolay yollardan kazanacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü birinin gömüldüğünü görmek aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada ölünün gömülmesini görmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, manevi olarak çok rahat edileceğine, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada ölüp gömülmemek çok daha iyi başarılar kazanacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüp gömüldüğünü görmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, birçok kişinin yardımına koşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüp gömülmek büyük bir başarının elde edileceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada ölünün gömüldüğünü görmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün gömülmediğini görmek sorunların kalmayacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments