Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüp gömülmemek

Rüyada ölüp gömülmemek

Rüyada ölüp gömülmemek cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, malından ve parasından ziyan edeceğine, iyi habere, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, yalnız kalmak isteyeceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüp gömülmemek gördüyseniz:

  • Geri dönüş olarak ne elde edeceğinizi sorgulamanızda fayda var.

Rüyada ölünün gömülmesini görmek çıkmaza düşeceğine, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine alamet eder.

Rüyada ölüp gömüldüğünü görmek yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya rivayet eder.

Rüyada ölü birinin gömüldüğünü görmek iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işlerini bir türlü toparlayamayacağına işaret eder.

Rüyada ölüp gömülmemek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına işarettir.

Rüyada ölüp mezara gömülmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına alamet eder.

Rüyada ölüp gömülmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine işarettir.

Rüyada ölünün gömülmediğini görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü gömüldüğünü görmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments