Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün gömülmediğini görmek

Rüyada ölünün gömülmediğini görmek

Rüyada ölünün gömülmediğini görmek zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün gömülmediğini gördüyseniz:

  • Maddi açıdan oldukça kazançlı olabilirsiniz.

Rüyada ölüp mezara gömülmek sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, şerefe ve izzete inanılır.

Rüyada ölüp gömüldüğünü görmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü birinin gömüldüğünü görmek yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü gömüldüğünü görmek eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine işarettir.

Rüyada ölünün gömülmesini görmek sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine alamet eder.

Rüyada ölünün gömülmediğini görmek dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün gömüldüğünü görmek kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına delalet eder.

Rüyada ölüp gömülmek sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments