Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüp gömülmek

Rüyada ölüp gömülmek

Rüyada ölüp gömülmek verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, çok güzel günler ile karşılaşacağına, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ölüp gömülmek gördüyseniz:

  • Sözlerinize dikkat etmezseniz sonradan pişman olabileceğiniz kayıplarınız olabilir.

Rüyada ölü birinin gömüldüğünü görmek zor zamanların çok eskide kalacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü gömüldüğünü görmek alınan borçların ödenemeyeceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine delalet eder.

Rüyada ölünün gömüldüğünü görmek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine işaret eder.

Rüyada ölünün gömülmediğini görmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüp gömüldüğünü görmek zorlukların ortadan kalkacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine rivayet eder.

Rüyada ölüp gömülmemek mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün gömülmesini görmek borçları varsa ödeyeceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına rivayet eder.

Rüyada ölüp gömülmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, yüksek diploma alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments