Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün gömüldüğünü görmek

Rüyada ölünün gömüldüğünü görmek

Rüyada ölünün gömüldüğünü görmek ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına delalettir.

Rüyada ölünün gömüldüğünü gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren işlere kalkışabilir, başardıklarınızdan keyif alabilirsiniz.

Rüyada ölüp mezara gömülmek kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, yeni bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada ölüp gömülmek sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, tövbelerin kabul olacağına inanılır.

Rüyada ölünün gömülmesini görmek yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, mutluluk dolu haberler alınacağına yorulur.

Rüyada ölünün gömülmediğini görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada ölü gömüldüğünü görmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine delalettir.

Rüyada ölüp gömüldüğünü görmek insanlar tarafından ayıplanacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına yorulur.

Rüyada ölü birinin gömüldüğünü görmek işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün gömüldüğünü görmek başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments