Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü gömüldüğünü görmek

Rüyada ölü gömüldüğünü görmek

Rüyada ölü gömüldüğünü görmek tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü gömüldüğünü gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada ölüp gömülmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüp mezara gömülmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, önemli işlere imza atacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine delalettir.

Rüyada ölü gömüldüğünü görmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, geçim için verdiği savaşın kızışacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüp gömüldüğünü görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, hastalıklarını yeneceğine delalettir.

Rüyada ölünün gömülmediğini görmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, sorunların kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüp gömülmemek zorlanacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün gömülmesini görmek işlerinin kötüleşeceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, değer göreceğine alamet eder.

Rüyada ölünün gömüldüğünü görmek aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, konforunu ve rahatını yitireceğine, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments