Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elindeki suyu dökmek

Rüyada elindeki suyu dökmek

Rüyada elindeki suyu dökmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, bereketin ve karın artacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada elindeki suyu dökmek gördüyseniz:

  • Belli amaç veya hedeflerinize ulaşmanıza yardımı dokunabilecek kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

Rüyada ölünün eline su dökmek sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başbakanın eline su dökmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının eline su dökmek kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine işaret eder.

Rüyada eline su dökmek kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine yorulur.

Rüyada birinin eline su dökmek iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada elindeki suyu dökmek şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, uzun uzun dalıp gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada eline kolonya dökmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada eline çay dökmek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments