Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin eline su dökmek

Rüyada birinin eline su dökmek

Rüyada birinin eline su dökmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, çalışıyorsa terfi alacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, kötü günler görüleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, makam ve rızık sağlayacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin eline su dökmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek olumsuzluklar herşeyin bir kenara fırlatılması anlamına gelmiyor.

Rüyada ölünün eline su dökmek yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, önemli işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının eline su dökmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına delalet eder.

Rüyada eline su dökmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada elindeki suyu dökmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin eline su dökmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, güzel haberlerin alınacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada başbakanın eline su dökmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına alamet eder.

Rüyada eline çay dökmek işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına alamet eder.

Rüyada eline kolonya dökmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments