Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eline su dökmek

Rüyada eline su dökmek

Rüyada eline su dökmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, ümitsizliğe, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına işaret eder.

Rüyada eline su dökmek gördüyseniz:

  • Artık işe yaramayan rutin iş veya konularda değişiklik yapmak isteyebilirsiniz.

Rüyada ölünün eline su dökmek bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Rüyada birinin eline su dökmek temize çıkacağına, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada eline su dökmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada elindeki suyu dökmek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada başbakanın eline su dökmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine yorulur.

Rüyada başkasının eline su dökmek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eline çay dökmek hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada eline kolonya dökmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments