Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının eline su dökmek

Rüyada başkasının eline su dökmek

Rüyada başkasının eline su dökmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, kazancının düşeceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının eline su dökmek gördüyseniz:

  • Katılımda bulunmaya hazır olmanız pozisyonunuzu güvence altına almanızı sağlayabilir.

Rüyada başbakanın eline su dökmek ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eline su dökmek kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada elindeki suyu dökmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, daha iyi anlaşır olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin eline su dökmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, yerinde saymayacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının eline su dökmek yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün eline su dökmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada eline çay dökmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, malının ve parasının eksilmeyeceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eline kolonya dökmek sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments