Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün eline kına yakmak

Rüyada ölünün eline kına yakmak

Rüyada ölünün eline kına yakmak neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ölünün eline kına yakmak gördüyseniz:

  • Geceye doğru baskı altında, engellenmiş, sınırlandırılmış veya huzursuz hissedebiliriz veya artan işler ya da yükler bizi yorabilir.

Rüyada ölünün eline kına yakmak yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına yorulur.

Rüyada başkasının eline kına yakmak haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elini kına yakmak emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine delalet eder.

Rüyada ellere ve ayaklara kına yakmak hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, kem gözlere geleceğine inanılır.

Rüyada sol eline kına yakmak ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, sevineceğine, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçına ve eline kına yakmak sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, geleceğine delalet eder.

Rüyada eline ve ayağına kına yakmak ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, tartışmaların sonlandırılacağına delalet eder.

Rüyada ellere kına yakmak bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments