Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellere kına yakmak

Rüyada ellere kına yakmak

Rüyada ellere kına yakmak sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ellere kına yakmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizdeki değişikliğin bedelleri olabilir.

Rüyada ellerine kına yakmak büyük mutluluklar yaşanacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin eline kına yakmak borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, zor durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eline kına yakmak büyük bir boşluğa düşeceğine, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada saçına ve eline kına yakmak işlerin açılacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine rivayet eder.

Rüyada ellere kına yakmak aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, kısmetlerinden olacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elle kına yakmak sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine delalettir.

Rüyada sağ eline kına yakmak maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada el ve ayaklara kına yakmak yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, dilediği gibi harcama yapacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments