Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elini kına yakmak

Rüyada elini kına yakmak

Rüyada elini kına yakmak bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, kendi işinin patronu olunacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, anne babanın birbirine düşeceğine alamet eder.

Rüyada elini kına yakmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara müdahale etmek veya bazı yerlerin altını çizmek isteyebilirsiniz.

Rüyada ellerine kına yakmak yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, günahlara, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin eline kına yakmak kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, ün sahibi olacağına delalettir.

Rüyada el ve ayaklara kına yakmak çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine rivayet eder.

Rüyada el ve ayağa kına yakmak Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ellere ve ayaklara kına yakmak şansın kapanacağına, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının eline kına yakmak başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, gerçek dostluklarına odaklanacağına işaret etmektedir.

Rüyada elini kına yakmak alınganlıkların hasıl olacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, Allah’ın yolundan gideceğine tabir olunur.

Rüyada eline kına yakmak uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments