Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün elinde yorgan görmek

Rüyada ölünün elinde yorgan görmek

Rüyada ölünün elinde yorgan görmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, zor günlerden geçeceğine, Allah’a dua edeceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün elinde yorgan gördüyseniz:

  • Zamanınızı başkalarına yardım için harcayabilirsiniz.

Rüyada ölünün elinde yorgan görmek yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, fakir çocukları giydireceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına yorulur.

Rüyada ölünün üstüne yorgan örtmek bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, geçmişi unutup geleceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına delalet eder.

Rüyada ölünün üzerine yorgan örtmek eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, sevdiği kişileri çok üzeceğine delalettir.

Rüyada ölüye yorgan örtmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, mevki makam sahibi olunacağına, bunu şeref sayacağına alamet eder.

Rüyada ölüye yorgan vermek kazançların artacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine alamet eder.

Rüyada ölüden yorgan almak ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada ölünün elinde makas görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada ölü adamın elini öpmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments