Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye yorgan vermek

Rüyada ölüye yorgan vermek

Rüyada ölüye yorgan vermek maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Rüyada ölüye yorgan vermek gördüyseniz:

  • Belli konularda yardımcı olmak istediğiniz kişiler veya olaylar söz konusu olabilir.

Rüyada ölünün elinde yorgan görmek uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, geleceğe dair planlar yapacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüye yorgan örtmek rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün üstüne yorgan örtmek başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada ölüye yorgan vermek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, daha güçlü bir hale geleceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine tabir olunur.

Rüyada ölüden yorgan almak güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada ölünün üzerine yorgan örtmek kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine rivayet eder.

Rüyada yorgan istemek o kimselerden menfaat göreceğine, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil yorgan örtmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments