Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün elinde makas görmek

Rüyada ölünün elinde makas görmek

Rüyada ölünün elinde makas görmek uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün elinde makas gördüyseniz:

  • Uzun vadeli planlarınıza odaklanmanız gereken bir süreçtesiniz.

Rüyada ölünün elinde makas görmek borçlarını bitireceğine, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına delalettir.

Rüyada makasla elini kesmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin elinde makas görmek eskileri yâd edeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, çirkin amellere rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının elinde makas görmek kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada elinde makas görmek kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına rivayet eder.

Rüyada elinde makas tutmak hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada elini makasla kesmek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına yorulur.

Rüyada ölüye makas vermek nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Dilan

Vefat eden babam bir an yüzü asık ve makası yemeye çalışıyordu