Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden yorgan almak

Rüyada ölüden yorgan almak

Rüyada ölüden yorgan almak üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, yeni işlere girileceğine, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına rivayet eder.

Rüyada ölüden yorgan almak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizi, aşk hayatınızı, sanatsal, estetikle bağlantılı başlıkları veya ortaklıklarınızı ilgilendiren konularda karışık olaylar söz konusu olabilir.

Rüyada ölüye yorgan örtmek başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine delalettir.

Rüyada ölüye yorgan vermek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına inanılır.

Rüyada ölünün üzerine yorgan örtmek iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, hafifleyeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada ölüden yorgan almak vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün üstüne yorgan örtmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün elinde yorgan görmek rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına delalettir.

Rüyada yorgan ipi görmek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine rivayet eder.

Rüyada yorgan kılıfı görmek aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments