Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün elinde kına görmek

Rüyada ölünün elinde kına görmek

Rüyada ölünün elinde kına görmek kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, emeklerinin heba olacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, ters giden işlerin de düzeleceğine, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine alamet eder.

Rüyada ölünün elinde kına gördüyseniz:

  • Öğrenecekleriniz geleceğiniz için fayda içerebilir.

Rüyada ölünün elinde kına görmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölünün eline kına yakmak aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, dertlerin artacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına işaret eder.

Rüyada el ve ayakta kına görmek ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, araba alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada el ve ayağa kına yakmak eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, mutluluğun ve kazancın azalacağına işarettir.

Rüyada erkek elinde kına görmek eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına işaret eder.

Rüyada eli kınalı görmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine işaret eder.

Rüyada elleri kınalı olmak yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada kına eline sürmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments