Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eli kınalı görmek

Rüyada eli kınalı görmek

Rüyada eli kınalı görmek sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eli kınalı gördüyseniz:

  • Yeni ilgi alanları keşfedebilir veya yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Rüyada ellerimi kınalı görmek işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının eline kına yaktığını görmek insanları kıracağına, garanti olacak bir yer edineceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada eline kına yaktığını görmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ellerine kına yakılmış görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün elinde kına görmek işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına delalet eder.

Rüyada elinde kına yakılmış görmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, atılan adımların zarar getireceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ele kına yakmak işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada elindeki kınayı yıkamak yorucu geçen bir döneme girileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments