Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elleri kınalı olmak

Rüyada elleri kınalı olmak

Rüyada elleri kınalı olmak hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, isteklerinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada elleri kınalı olmak gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmanın geliştirilmesi için fikirlerinizi dile getirmeniz gerekiyor.

Rüyada ellere ve ayaklara kına yakmak yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin eline kına yakmak bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ellerde kına görmek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi eline kına yaktığını görmek parasının ve malının eksik kalmayacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine işarettir.

Rüyada ellerin kınalı olduğunu görmek çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada ellerine kına yakılmış görmek kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına yorulur.

Rüyada ellerin kınalı görmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, asla harama bulaşmayacağına alamet eder.

Rüyada birinin elini kınalı görmek o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments