Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek elinde kına görmek

Rüyada erkek elinde kına görmek

Rüyada erkek elinde kına görmek hayırlı haberler alınacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, verilen emeklerin karşılığının alınacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine işaret eder.

Rüyada erkek elinde kına gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermeniz ileride pişmanlık duyabileceğiniz sonuçlar doğurabilir.

Rüyada erkeğin eline kına yakmak üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada eli kınalı erkek görmek çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına delalet eder.

Rüyada erkeğin elinde kına görmek iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada erkeğin ellerini kınalı görmek maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına işaret eder.

Rüyada bir erkeğin elinde kına görmek tazeleneceğine ve canlanacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Rüyada erkek elinde kına görmek sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına delalet eder.

Rüyada erkek eline kına yakmak ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada el ve ayağa kına yakmak ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, moralinin yerine geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments