Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün bir şey istediğini görmek

Rüyada ölünün bir şey istediğini görmek

Rüyada ölünün bir şey istediğini görmek kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, yolunda devam edeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün bir şey istediğini gördüyseniz:

  • Eskiden yatırımını yaptığınız veya planladığınız birşeylerin karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada ölünün bir şey istediğini görmek çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüden bir şey istemek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, işlerini yoluna sokacağına, kişinin malını kaybedebileceğine işarettir.

Rüyada istediğin bir şeyin olmadığını görmek uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına alamet eder.

Rüyada istediği bir şeyin olmadığını görmek hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine işaret eder.

Rüyada bir şeyi çok istemek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, fakir fukaraya yardım edeceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına delalet eder.

Rüyada komşudan bir şey istemek iyi günler yaşayacağına, mal ve para sahibi olacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada istediğim şeyi görmek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine tabir olunur.

Rüyada çok istediği bir şeyin gerçekleştiğini görmek gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments