Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşudan bir şey istemek

Rüyada komşudan bir şey istemek

Rüyada komşudan bir şey istemek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, maddi anlamda feraha ermeye, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına tabir olunur.

Rüyada komşudan bir şey istemek gördüyseniz:

  • Pazarlıklar lehinize sonuçlanabilir.

Rüyada komşudan bir şey istemek bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına rivayet eder.

Rüyada komşudan bir şey almak karanlık geçen günlere güneş doğacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada komşuya bir şey vermek yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada komşudan soğan istemek amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada komşudan yoğurt istemek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada komşudan patates istemek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada komşudan ekmek istemek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine yorulur.

Rüyada komşudan yumurta istemek moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, rahat edeceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments