Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok istediği bir şeyin gerçekleştiğini görmek

Rüyada çok istediği bir şeyin gerçekleştiğini görmek

Rüyada çok istediği bir şeyin gerçekleştiğini görmek kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, birçok yeni bağlantı kurulacağına işarettir.

Rüyada çok istediği bir şeyin gerçekleştiğini gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı genişletin.

Rüyada çok istediği bir şeyin gerçekleştiğini görmek hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada istediğin bir şeyin gerçekleştiğini görmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine yorulur.

Rüyada dileğinin gerçek olduğunu görmek hayırlı haberler getireceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına inanılır.

Rüyada hayallerinin gerçekleştiğini görmek çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada gerçek ağlamak gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada görülenleri gerçek sanmak hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına işarettir.

Rüyada gerçek bebek görmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada kıyamet alametlerinin gerçekleştiğini görmek bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments