Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan ipi görmek

Rüyada yorgan ipi görmek

Rüyada yorgan ipi görmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, bir üniversitede hoca olunacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yorgan ipi gördüyseniz:

  • Ya da iş hayatınızda bazı zorluk veya engellerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yorgan ipi görmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ipe yorgan görmek kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, gerekirse özür dileneceğine inanılır.

Rüyada ipe yorgan asmak yüzünün eskisi gibi güleceğine, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına delalettir.

Rüyada yorganla dolaşmak feraha ereceğine, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada küflenmiş yorgan görmek iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada yorganda muska görmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine tabir olunur.

Rüyada yorganda altın görmek elindeki malların gideceğine, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yerde yorgan görmek aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments