Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan kılıfı görmek

Rüyada yorgan kılıfı görmek

Rüyada yorgan kılıfı görmek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, her anlamda şifa bulmaya, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada yorgan kılıfı gördüyseniz:

  • Herşeyi hislerinizle değerlendirme eğilimlerinde olabilirsiniz.

Rüyada yorgan kılıfı dikmek kariyer sahibi olacağına, can derdine düşeceğine, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yorgan kılıfı görmek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Rüyada kılıfsız yorgan görmek yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yastık kılıfı almak hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada beyaz yastık kılıfı görmek ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına inanılır.

Rüyada yastık kılıfı dikmek çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada yastık kılıfı değiştirmek üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, bir süre belini doğrultamayacağına tabir olunur.

Rüyada yastık kılıfı görmek aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments